Yooph – Terug van weggeweest

In de wereld die Apple heet gaat er geen dag voorbij zonder product-updates, bugs en fixes, Apple-evenementen, jaarcijfers, mediagebeurtenissen en interessante nieuwsitems.

Wij van Yooph proberen die ontwikkelingen op de voet te volgen, vragen te beantwoorden, de lezer van tips te voorzien, en de eerste met het laatste nieuws te zijn.

Maar daarnaast zijn we vooral een verzamelplaats voor de Apple-liefhebber.

Een community die uiteenlopende toepassingen zou kunnen bieden zoals een platform voor freelancers, een compleet Apple-productoverzicht, een marktplaats of een discussieforum.

De mogenlijkheden zijn er, maar we hebben wel je input nodig.

We zijn namelijk, na een hiatus van 6 jaar, terug van weggeweest en vinden graag uit of we weer verder moeten in dezelfde vorm.

We nodigen je dan ook van harte uit om je idee├źn met ons te delen.

Wat vooral een Mac-site was is nu veel meer een Apple-site geworden. De Mac is al lang niet meer Apple’s nummer 1-product, maar slechts een van de vele binnen een omvangrijke portfolio van producten die in een omgeving van gezonde competitie de digitale revolutie nog immer voortduwen en de wereld om ons heen in steeds groter wordend tempo veranderen.

Sinds ons laatste levensteken zijn er naast een enorme reeks van upgrades ook totaal nieuwe producten zoals de Apple Watch, Apple TV en de iPad gelanceerd.

Wij van Yooph heten je welkom terug op de valreep van 2016.

Als we de geruchten moeten geloven wordt het een spannend jaar waarin we zowel de tweede generatie Apple Watch kunnen verwachten, als de iPhone 6c en 7, en waarschijnlijk de iOS 10.

En wat gaat 2016 betekenen voor de draadloze revolutie, Apple Pay, de HomeKit, Siri en de iPad Air 3?

We houden elkaar op de hoogte via dit nieuw leven ingeblazen platform.